Nyheder fra NærHeden P/S

Ole og Maya ved ladestandere
NærHedens satsning på ladere til elbiler i ny publikation

Udsigten til mange flere elbiler på vejene stiller krav til bygherrer og byudviklere om at sikre gode muligheder for opladning. Det har NærHeden taget højde for ved at sikre omfattende ladekapacitet til beboere med elbil, og projektets satsning er derfor omdrejningspunktet i en ny digital publikation fra Realdania By & Byg.

Ole og Hans-Bo Hyldig på broen
Historisk stor aftale om udvikling af bydelen Nærheden er indgået

FB Gruppen A/S, der har stor succes med udviklingen af Grønttorvet i Valby, har netop indgået en aftale med byudviklingsselskabet NærHeden P/S om at udvikle hele det østlige område af bydelen Nærheden med 160.000 etagekvadratmeter boligbebyggelse. Det svarer til omtrent alle ledige storparceller i området.

Ladestandere i Nærheden
100 ladepunkter til elbiler i den nye bydel Nærheden

Det er blevet nemt at lade sin elbil op i den nye bydel Nærheden i Hedehusene. NærHeden P/S og Clever A/S har indgået aftale om i alt 100 ladepunkter, hvoraf 57 allerede er sat op i to nye p-huse.

Legepladsen
Nu har børnene en stor naturlegeplads lige i Nærheden

Nu kan børn og voksne indtage naturlegepladsen på Nærhedens grønne arealer. Her vil både store og små kunne boltre sig på en næsten 200 meter lange junglebane med et væld af legeruter på det skrånende terræn langs boligerne.

Superbrugsen Aabning
Nye indkøbsmuligheder i Nærheden

Beboerne i Nærheden og omegn kan nu klare dagligdagens indkøb i den store, nye SuperBrugsen, der er åbnet midt i den nye bydel. I takt med at byen vokser, vokser grundlaget for handelslivet i området.

Nærheden EXT Balcony 05 Web
AG Gruppen skal opføre DGNB-guld certificeret andelsboligprojekt i Nærheden

NærHeden P/S og AG Gruppen har indgået aftale om andelsboligprojektet Cikoriehaven, som skal opføres i den østlige del af den nye bydel Nærheden og består af både rækkehuse og lejligheder.

Teglbakken Etageboliger
Sjælsø Management og FB Gruppen skal opføre 192 boliger i Nærheden

NærHeden P/S har indgået en aftale med Sjælsø Management og FB Gruppen om boligprojektet Teglbakken, der skal rumme både rækkehuse og lejligheder.

Nærheden Luftfoto Web
Åbent hus i Nærheden søndag den 30. august

Søndag den 30. august kl. 12-14 er der åbent hus i den nye bydel Nærheden i Hedehusene. Kom og oplev en ny form for forstad med stærke fællesfaciliteter tæt på by, natur, station og butikker. På dagen kan I blandt andet i besøge nye boliger, komme med på en guidet tur, hoppe på trampoliner og hygge med kaffe og kanelsnegle.

Pige Hund
186 nye boliger er klar til udlejning i Nærheden

Søndag d. 17. maj starter udlejningen af de spritnye boliger i Lerholmen. Projektet byder på 2-4-værelses lejligheder med altan eller terrasse og adgang til et gårdrum, der er skræddersyet til hygge og fællesskab.

20190322 Nærheden Visualisering C
CALUM og NREP skal bygge bæredygtige boliger i Nærheden

Byggeriet af de nye rækkehuse og lejligheder begynder i maj måned.

Broen Mellem Hedehusene Og Nærheden Set Fra Sydsidennærheden Siden Februar 2020 800Px
Ny bro mellem Hedehusene og Nærheden åbner

Fredag den 27. marts åbner den nye bro, som skal binde Hedehusene og Nærheden sammen. Den oprindelige fejring af åbningen den 29. marts er aflyst på grund af Corona-krisen.

R2A0470 Web
Kvalitetsledelse er en hovedopgave for NærHeden

Der er synligt gang i Nærheden i disse år, og alt imens mange nye boliger skyder op, har arealudviklingsselskabet et vedholdende fokus på, at den nye bydel rent faktisk ender med at få de tilsigtede kvaliteter. Hvordan det gribes an, kan man læse om i ny publikation fra Realdania By & Byg.

Broen Mellem Hedehusene Og Nærheden Set Fra Sydsidennærheden Siden Februar 2020 1200Px
AFLYST: Broen mellem Hedehusene og Nærheden åbner med festligt broløb

PÅ GRUND AF CORONA-EPIDEMIEN ER ARRANGEMENTET VEDR. INDVIELSE AF BROEN DEN 29 MARTS AFLYST. BROEN ÅBNER FOR BILER, GÅENDE OG CYKLISTER FREDAG DEN 27. MARTS.

Lynghaven 2 (Low)
Balder opfører endnu et stort boligprojekt i Nærheden

Balder har erhvervet endnu en byggegrund i byudviklingsområdet Nærheden. På grunden vil Balder opføre ejendommen ”Lynghaven”, der kommer til at bestå af 184 lejeboliger, og det forventes, at de første beboere kan flytte ind ved udgangen af 2021.

Broløft
Ny bro til Nærheden løftet på plads

Natten til lørdag gennemførte entreprenøren Jorton et succesfuldt broløft, da broen til Nærheden blev løftet på plads. Det var et spektakulært syn for dem, der så det teknisk komplicerede broløft.

Søbakken Tre Boligtyper
AKF Koncernen skal opføre attraktivt boligprojekt i Nærheden

Stort boligprojekt beliggende ved den idylliske Salamandersø er på vej i den nye bydel Nærheden i Hedehusene

Kreditering HTK
Byggeriet af den nye skole i Nærheden gik i gang med et brag

Med et kæmpe brag fra en nitrogenbombe – en kontrolleret eksplosion vel at mærke - tog elever og borgmester Michael Ziegler ”første spadestik” til fremtidens skole, Læringshuset Nærheden.

Realcapital Salamanderhusene Spot
Salget af Salamanderhusene skydes i gang

Salget af Salamanderhusene i den nye bydel Nærheden skydes i gang med åbent hus på søndag

Hele Området Inkl. Hedeland
Udbygningen af Nærheden går hurtigere end ventet

På kun tre år er halvdelen af det 65 hektar store område i den nye forstad Nærheden blevet solgt eller reserveret til byggeri. Med aftaler om snart 1500 boliger er projektet kommet forud for sin egen tidsplan.

Bovieran Vinterhave
Salget af boligerne i Bovieran Nærheden er startet

Er man 55 år eller mere, kan man nu købe en bolig i Bovieran Nærheden. Boligerne har adgang til en fælles vinterhave med eksotiske planter og et klima som ved den franske riviera.

Sigrid Hallberg (1)
Lyt til Sigrids sang om Nærheden

Sigrid Hallberg og hendes mand gik en tur i Nærheden. Bagefter gik hun hjem og skrev sangen ’Eftermiddag i Nærheden’.

8000 Flytter Ind 3
Se de to nye programmer i Tv-serien om Nærheden

Program 3 og 4 i Tv-serien ’Nærheden – 8000 flytter ind’ fortæller historien om en række familier, der har valgt at bosætte sig i den nye bydel Nærheden. Samtidig inviteres seeren med bagom det visionære byudviklingsprojekt.

40950 1537367428
Flere boliger på vej i Nærheden

NærHeden P/S har indgået aftale med ejendomsudvikleren Calum, der skal opføre i alt 11.000 kvadratmeter kvalitetsboliger til unge familier og singler.

Solrækkerne Haver
Første boligbebyggelse i Nærheden står færdig

Solrækkerne er det første boligbyggeri i Nærheden, og nu står de 48 moderne og bæredygtige rækkehuse færdige.

Greengarden
De første lejeboliger er nu på markedet i Nærheden

Nu er det endelig muligt at leje en bolig i Nærheden. Det drejer sig om 2- og 3 værelses lejligheder i projektet Green Garden. Lejlighederne er på 69-90 kvadratmeter og er klar til indflytning pr. 1. oktober 2018.

PUK
TV2’s Nybyggerne kommer til Nærheden

Den 6. februar er der premiere på 4. sæson af det populære TV program Nybyggerne. Denne gang sendes serien fra Nærheden.

Oasen Butik
Coop placerer en SuperBrugsen i den nye bydel Nærheden

Coop har besluttet at åbne en SuperBrugsen i byudviklingsområdet Nærheden i Høje-Taastrup Kommune og har derfor investeret i at få bygget lokaler i bydelen.

Delebiler
Delebiler står klar til Nærhedens beboere – og til alle andre

Beboere i Nærheden og andre interesserede kan nu melde sig ind i LetsGo og hoppe ind i en delebil.