Søbakkehusene sætter de første lejligheder til salg

  • Søbakkehusene Kornblomstbakken Punkthuse med boliger og liv i Søbakkehusene. Visualisering: Arkitema
I februar åbnede Søbakkehusene for salg af rækkehuse, og 2. påskedag lyder startskuddet til projektets ejerlejligheder.

Midt i Nærheden, nær Salamandersøen, er Søbakkehusene på vej. Her kommer både rækkehuse, længehuse og punkthuse, og for interesserede boligkøbere er turen nu kommet til projektsalget af de første 16 lejligheder, som bliver fordelt på to punkthuse med navnet Kornblomstbakken.

LokalBolig Projekt indbyder nemlig interesserede købere til salgsarrangementer, hvor det er muligt at reservere en bolig, og det første af slagsen er påskemandag, den 5. april.

Lejlighederne i Kornblomstbakken er fra 72 til 108 kvadratmeter og har enten egen altan eller egen have. Der er elevator til alle boligerne.

Tilmelding på forhånd

Premieren på salget af lejligheder finder helt præcis sted påskemandag den 5. april kl. 12.30-14.30 på Cikoriegade 13, 2640 Hedehusene.

Det er nødvendigt at tilmelde sig arrangementet, og man kan skrive til LokalBolig på aut@lokalbolig.dk. På grund af coronarestriktionerne må man kun tage en enkelt ledsager med til arrangementet

Indflytning i de nye lejeboliger er planlagt til marts 2022. Man kan allerede nu orientere sig i planer og priser for boligerne på Soebakkehusene.dk/kornblomstbakken.

Søbakkehusene, der opføres af AKF Koncernen, består alt i alt af 171 boliger.