Om os

11A7501

Sekretariat

Udviklingen af Nærheden drives i det daglige af et sekretariat bestående af direktør Ole Møller, en chefkonsulent og en projektmedarbejder. Projektkontoret ligger midt i den nye bydel på Kongelysvej 2, 1. sal.

 

DSF5041

Partnerskab og bestyrelse

Udviklingen af Nærheden varetages af byudviklingsselskabet NærHeden P/S. Selskabet er ejet af Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg. De to parter ejer hver 50% af selskabet.

Bestyrelse 

Bestyrelsen for NærHeden P/S består af to repræsentanter fra hver af de to ejere samt en eksternt valgt formand:

  • Carsten Koch, bestyrelsesformand
  • Michael Ziegler, borgmester, Høje-Taastrup Kommune
  • Peter H. Faarbæk, byrådsmedlem, Høje-Taastrup Kommune
  • Peter Cederfeld, adm. direktør, Realdania By & Byg 
  • Anne Mette Rahbæk, udviklingschef, Realdania By & Byg
Broløft

Presse og nyheder

Journalister kan kontakte direktør i NærHeden P/S Ole Møller.

Læs de nyeste nyheder fra NærHeden P/S neden for eller gå på jagt i vores nyhedsarkiv.

Søkvarteret
Nærheden er et stort skridt videre med ny masterplan for Søkvarteret

Masterplanen for Søkvarteret, som er hele den østlige del af Nærheden, er nu godkendt af både NærHeden P/S’ bestyrelse og Høje-Taastrup Kommune. Søkvarteret kommer til at rumme omkring 1.600 boliger, og naturen og fællesskab bliver fællesnævneren for det nye kvarter.

Ole og Maya ved ladestandere
NærHedens satsning på ladere til elbiler i ny publikation

Udsigten til mange flere elbiler på vejene stiller krav til bygherrer og byudviklere om at sikre gode muligheder for opladning. Det har NærHeden taget højde for ved at sikre omfattende ladekapacitet til beboere med elbil, og projektets satsning er derfor omdrejningspunktet i en ny digital publikation fra Realdania By & Byg.

Ole og Hans-Bo Hyldig på broen
Historisk stor aftale om udvikling af bydelen Nærheden er indgået

FB Gruppen A/S, der har stor succes med udviklingen af Grønttorvet i Valby, har netop indgået en aftale med byudviklingsselskabet NærHeden P/S om at udvikle hele det østlige område af bydelen Nærheden med 160.000 etagekvadratmeter boligbebyggelse. Det svarer til omtrent alle ledige storparceller i området.

Ladestandere i Nærheden
100 ladepunkter til elbiler i den nye bydel Nærheden

Det er blevet nemt at lade sin elbil op i den nye bydel Nærheden i Hedehusene. NærHeden P/S og Clever A/S har indgået aftale om i alt 100 ladepunkter, hvoraf 57 allerede er sat op i to nye p-huse.

Nærheden skal være et forbillede for fremtidens bæredygtige forstad og en central driver for udvikling af Hedehusene med muligheder for høj livskvalitet baseret på en sund livsstil, fællesskaber og aktiviteter i by, natur og landskab.

Partnernes fælles vision fra partnerskabsaftalen om Nærheden, 2013