Kvarterhuse

DSC02213

Bydelens mødested

Der bliver tre kvarterhuse i Nærheden, som er en slags moderne beboerhuse med fx værksteder, fælleskøkken, gæsteværelser, multirum mv. Kvarterhusene giver beboerne i Nærheden et samlingssted til eksempelvis fællesspisning, strikkeklub, vinsmagning, filmaftner, foredrag og meget andet.

Det første Kvarterhus åbnede i februar 2022 på en fornem placering ud til den kommende Skolepark tæt på skolen, SuperBrugsen og Springcenter Nærheden. 

DSC02185

Det første Kvarterhus

Det første Kvarterhus har et stort fællesrum med adgang til et stort køkken og et mindre mødelokale med tekøkken. Langs bygningen er en stor overdækket terrasse, der vender ud mod Skoleparken.

To midlertidige arbejdsgrupper med deltagelse af beboere i Nærheden har arbejdet med hhv. Kvarterhusets spilleregler og idéer til konkrete aktiviteter i Kvarterhuset.

 

DSC02184

Booking af Kvarterhus

Bydelsforeningen arbejder på at få en ny hjemmeside klar (https://naerheden.probo.dk), hvor det er muligt at booke Kvarterhuset via et særligt modul. 

Du skal være oprettet som bruger af hjemmesiden (Probo), for at kunne booke Kvarterhuset.

Nærheden P/S kan desværre ikke invitere dig ind som bruger i Bydelsforeningen Nærhedens ProBo, idet oprettelsen sker via din grundejerforening aht. GDPR-reglerne. Du bedes derfor rette henvendelse til din grundejerforenings bestyrelse med dit ønske om oprettelse i Probo.

Du kan finde flere oplysninger om regler for bookning og brug af Kvarterhuset i Spilleregler og Husorden nedenfor.

  • DSC02097 Det første Kvarterhus åbnede i februar 2022. NærHeden P/S
  • DSC02184 NærHeden P/S
  • DSC02213 NærHeden P/S
  • DSC02102 NærHeden P/S
  • DSC02207 NærHeden P/S