Kvarterhuse

DSC02213

Bydelens mødested

Der bliver tre kvarterhuse i Nærheden, som er en slags moderne beboerhuse med fx værksteder, fælleskøkken, gæsteværelser, multirum mv. Kvarterhusene giver beboerne i Nærheden et samlingssted til eksempelvis fællesspisning, strikkeklub, vinsmagning, filmaftner, foredrag og meget andet.

Det første Kvarterhus åbnede i februar 2022 på en fornem placering ud til den kommende Skolepark tæt på skolen, SuperBrugsen og Springcenter Nærheden. 

DSC02185

Det første Kvarterhus

Det første Kvarterhus har et stort fællesrum med adgang til et stort køkken og et mindre mødelokale med tekøkken. Langs bygningen er en stor overdækket terrasse, der vender ud mod Skoleparken.

To midlertidige arbejdsgrupper med deltagelse af beboere i Nærheden har arbejdet med hhv. Kvarterhusets spilleregler og idéer til konkrete aktiviteter i Kvarterhuset.

 

DSC02184

Booking af Kvarterhus

Bydelsforeningen arbejder på at få en ny hjemmeside klar, hvor det også bliver muligt at booke Kvarterhuset via en særligt modul. 

Hjemmesiden med bookingfunktion forventes klar til brug fra 1. juni 2022.

Indtil da skal ønske om bookning af Kvarterhuset ske ved henvendelse til info@naerheden.dk.

Oplys gerne formål med bookning/aktivitet, fuldt navn, mailadresse og mobilnummer på ansvarlige for arrangement samt ønske om dato og tidspunkt.

Henvendelser vedrørende bookning af hus skal fremsendes senest 2 hverdage før den ønskede dato.

Du kan finde flere oplysninger om regler for bookning og brug af Kvarterhuset i Spilleregler og Husorden.

  • DSC02097 Det første Kvarterhus åbnede i februar 2022. NærHeden P/S
  • DSC02184 NærHeden P/S
  • DSC02213 NærHeden P/S
  • DSC02102 NærHeden P/S
  • DSC02207 NærHeden P/S