Nu kan du købe en bolig i Kastanje Rækkerne

  • Kastanje Rækkerne
Kastanje Rækkerne er navnet på FB Gruppens seneste byggeri i Søkvarteret i det østlige Nærheden. 20 boliger i projektets første etape er netop sat til salg.

Nu er det igen muligt at købe et rækkehus i Nærheden. FB Gruppen, som opfører hele Søkvarteret med ca. 1.600 boliger i det østlige Nærheden, er nemlig i fuld gang med at bygge 20 rækkehuse som nabo til den naturskønne Sejlbjerg Mose.

13 af rækkehusene er i to plan og i størrelser fra 110 til 132 m2. De resterende syv er i tre plan på enten 141 m2 eller 150 m2.

Boligerne rummer fra 4 til 6 værelser, og de har alle et stort opholdsrum i stueetagen som boligens hjerterum. Fra opholdsrummet er der adgang til en privat terrasse, som i sommermånederne udgør et ekstra rum til aktivitet, afslapning og hyggelige stunder.

Naturfarvede teglsten og grønne klatreplanter

Kastanje Rækkerne opføres med fine beige naturfarvede teglsten og to forskellige fugefarver. Stenenes farve giver et let og lyst overordnet indtryk af området, hvor naturens grønne farver får lov at fylde i uderummene. Der kommer en offentlig, grøn passage mellem rækkehuse, og de gavle, der vender ud med passagen, bliver begrønnet med klatreplanter.

De nye beboere kan efter planen flytte ind i de nye ejerboliger den 1. juli 2023. Til den tid kan de ikke bare nyde godt af nærheden til naturen men også glæde sig over, at der kun er få minutters gang til indkøb, skole og daginstitution.

Kastanje Rækkerne kommer i alt til at bestå af 73 rækkehuse. Man kan få mere at vide eller bestille en personlig fremvisning på www.soekvarteret.dk/kastanjeraekkerne.