Flere boliger på vej i Nærheden

  • 40950 1537367428
NærHeden P/S har indgået aftale med ejendomsudvikleren Calum, der skal opføre i alt 11.000 kvadratmeter kvalitetsboliger til unge familier og singler.

Der er stor interesse for at investere i Nærheden, og nyeste skud på stammen er Calum, som har erhvervet sig retten til at opføre i alt 140 etageboliger på 65 til 105 kvadratmeter i den del af Nærheden, som ligger lige ved Hedehusene Station. Målgruppen er yngre familier med små børn, singler samt midaldrende par.

Projektet muliggør udover de 140 boliger også etableringen af en café, kiosk eller lignende i stueetagen i et af byggerierne.

 

Efterspørger høj kvalitet og lys

”Boligerne bliver et spændende alternativ til de ofte meget højt prissatte boliger i København og indre Roskilde, ingen tvivl om det. Omdrejningspunktet i arkitekturen i Nærheden bliver høj kvalitet i valg af materialer samt masser af lys i form af store vinduer og eventuel adgang til altaner. Det giver den friskhed og åndbarhed, som boligsøgende efterspørger i dag”, udtaler administrerende direktør hos Calum, Jakob Axel Nielsen.

 

Tæt på København

”Vi er meget tilfredse med aftalen med Calum. Med dette projekt får vi nogle flotte og moderne boliger, som ligger med en af de allerbedste placeringer lige ved Hedehusene Station – kun en 20 minutters togtur fra København”, fortæller direktør hos NærHeden P/S Ole Møller.

Forventet indflytning i 2022

Calum er i gang med at udpege, hvilke arkitekter der skal designe byggeriet. Første spadestik i forbindelse med projektet med de 140 boliger bliver taget primo 2020, mens indflytningen forventes cirka 2 år efter - det vil sige primo 2022.

 

Vil du vide mere?

Boligerne er ikke i salg endnu og der er stadig ikke sat nøjagtige priser på, hvad de kommer til at koste. Hvis du vil have direkte information, når dette sker, kan du skriv dig op på Nærhedens boligliste.