CALUM og NREP skal bygge bæredygtige boliger i Nærheden

  • 20190322 Nærheden Visualisering C
Byggeriet af de nye rækkehuse og lejligheder begynder i maj måned.

CALUM investerede for to år siden i to byggefelter i Nærheden og har siden udviklet et projekt med i alt 139 bæredygtige lejeboliger fordelt på 117 lejligheder på 52-89 kvm og 22 rækkehuse på ca. 100 kvm. Calum har nu solgt projektet til investoren NREP, men skal fortsat selv stå for opførelsen af boligerne, som begynder her i foråret.

Administrerende direktør i CALUM Jacob Axel Nielsen glæder sig til at komme i gang med byggeriet.

- Vores fokus i alle vores projekter er kvalitet i arkitekturen og materialerne, og de fremtidige beboere i Nærheden vil få smukke, lyse boliger i tårnhøj kvalitet med mulighed for altan og for at komme ud i naturen – uden at være afskåret fra byen. Denne dualitet gør stedet til en stor oplevelse, siger Jakob Axel Nielsen administrerende direktør for CALUM.

Også hos NREP er der tilfredshed med nyerhvervelsen.

-Boligerne i Nærheden passer perfekt til vores strategi om at investere i billige, bæredygtige boliger, som ligger i nærheden af natur med god infrastruktur tæt på København. Vi har en del lignende projekter i pipeline, fortæller partner Rune Kock.

Boligerne skal være bæredygtige i så høj en grad, at de kan leve op til det anerkendte DGNB guldmærke.

 

Tæt ved station, skole og dagligvarebutik

Det nye projekt bydes velkommen af direktør Ole Møller, NærHeden P/S.


-Projektet får en perfekt placering lige ved Hedehusene Station, hvor vi netop har færdiggjort en smuk stationspark og åbnet en ambitiøs vejbro over jernbanen. Inden de nye boliger står klar til indflytning, bliver der åbnet en ny skole og en SuperBrugsen i bydelen, siger Ole Møller.

De nye boliger vil blive udbudt som lejeboliger. Ønsker man at modtage direkte information når dette sker, kan man skrive sig op på Nærhedens boligliste.