Nye indkøbsmuligheder i Nærheden

  • Superbrugsen Aabning Den røde løber var rullet ud, da de første handlende trådte ind i butikken.
Beboerne i Nærheden og omegn kan nu klare dagligdagens indkøb i den store, nye SuperBrugsen, der er åbnet midt i den nye bydel. I takt med at byen vokser, vokser grundlaget for handelslivet i området.

Fredag den 25. september åbnede COOP en stor, ny SuperBrugsen med dagligvarer og delikatesseafdeling i den nye bydel Nærheden i Hedehusene.

”Gode indkøbsmuligheder er helt essentielt for en god by, og jeg synes, at vi har fået en helt utrolig flot butik her i Nærheden. Den vil gøre det nemt for beboerne at købe ind, men vil også tiltrække folk fra oplandet. Det hele er med til at skabe liv og puls i byen, siger direktør i NærHeden P/S Ole Møller.

Der bor 11.000 mennesker i Hedehusene og på sigt skal der bo 7.000 mere i Nærheden. De første flyttede ind i 2018, og i løbet af det næste halve år bliver omkring 400 nye boliger klar til indflytning.

”De mange tilflyttere giver nye muligheder for de handelsdrivende i området. I Hovedgaden i det ’gamle Hedehusene’ ligger der allerede mange fine butikker side om side, og jeg tror miljøet vil blive endnu mere attraktivt i takt med at byen vokser,” siger direktør for NærHeden P/S Ole Møller.

For at gøre det let at komme rundt i området på tværs af Nærheden og det ’gamle’ Hedehusene er der blevet anlagt en ny vejbro over jernbanen samt et grønt parkstrøg, der leder cyklister og gående under banen.

På den måde kan beboere på begge sider af banen få glæde af områdes samlede tilbud inden for fx skole, fritid og indkøb.

Den nye SuperBrugsen ligger på Sejlbjerg Alle 1.

  • Familie På Loopet På sigt skal der bo 7000 i Nærheden. Der bor 11.000 i det eksisterende Hedehusene.
  • Superbrugsen Ost Nærheden osten er en af de nyheder, man kan finde på hylderne i den nye butik.
  • Superbrugsen Placering SuperBrugsen ligger på Sejlbjerg Alle 1, lige ved Springcenter Nærheden. Foto fra juni 2020. Gorm Hansen A/S