Nu flytter de første beboere ind i Lynghaven

  • DSC00855 Første etape af Lynghaven ud mod Dræsinen.
Endnu et boligbyggeri i Nærheden er klar til indflytning. Mandag åbner Balder nemlig dørene for de første 39 lejeboliger i Lynghaven.

Mandag den 15. november kommer der lys i vinduerne ud mod vejen Dræsinen i det nordvestlige Nærheden. Her flytter beboerne nemlig ind i de første 39 af Lynghavens i alt 184 lejeboliger.

- Vi byder Lynghavens beboere hjertelig velkommen til Nærheden. De flytter ind i lejeboliger af høj kvalitet og med en meget varieret og vellykket arkitektur - ovenikøbet i et byggeri med stærkt fokus på fællesfaciliteter og natur i gårdrummet, siger NærHedens projektdirektør Ole Møller.

Lynghaven, som ligger midt imellem Hedehusene Station og det nyåbnede Læringshus, er tegnet af arkitektfirmaet Dissing+Weitling, som også står bag den markante hvide bro over jernbanen lige ved siden af det nye boligbyggeri.

Natur og fællesfaciliteter

Gårdrummet mellem bygningerne i Lynghaven kommer til at byde på vilde planter, lyng, fyrretræer og op til 8,5 meter høje piletræer. Her kommer også faciliteter som en fælles pavillon, grill, højbede og drivhuse samt legearealer med multibane, pilehytter og legeredskaber i naturmaterialer.

Bygherren Balder lejer de 184 boliger i Lynghaven ud i fire etaper, og det er altså den første etape, som nu har indflytning. Til 1. marts følger 44 boliger i 2. etape ud mod Skolebakken, og 1. maj er der indflytning i en 3. og næstsidste etape med 48 boliger.

Ledige boliger til maj

Der er stadig god mulighed for at sikre sig en lejlighed i Lynghaven til maj, da der stadig er 15 ledige boliger i 3. etape. Interesserede kan orientere sig nærmere og booke en fremvisning på www.lynghaven.dk.