Ny flytter beboerne ind i Teglværkskanten

  • Teglværkskanten 1
Hen over weekenden flytter beboerne ind i en fuldt udlejet første etape af Teglværkskanten i Nærheden. Resten af boligerne følger allerede til februar, og her er der blot ti ledige boliger tilbage.

Der er rift om de spritnye lejeboliger i byggeriet Teglværkskanten, som ligger i det nordvestligste hjørne af Nærheden, blot få minutters gang fra Hedehusene Station. I weekenden flytter beboerne ind i byggeriets første etape, og her er samtlige 74 boliger udlejet på forhånd.

- Vi byder beboerne varmt velkommen til Nærheden og til endnu et fint boligbyggeri, der er opført i bæredygtige materialer og med gode rammer for fællesskabet, som det store fælles gårdrum. Og så kan de endda glæde sig over bydelens mest stationsnære beliggenhed, siger projektdirektør i NærHeden, Ole Møller.

Byggeriet af NREP’s 139 lejeboliger er forud for den oprindelige tidsplan, og allerede i februar ventes hele byggeriet færdigt. Anden etape, som har planlagt indflytning den 20. februar 2022, rummer således 65 boliger, hvoraf kun ti stadig er til leje.

- Vi er rigtig glade for at kunne byde beboerne velkommen fredag og mandag, og mange af dem kan sikkert glæde sig til at holde jul eller nytår i deres nye hjem, siger Sofie Balslev-Olesen, ansvarlig for udlejning i Juli Living, og tilføjer:

Åbent hus på søndag

- Vi har oplevet meget stor efterspørgsel på boligerne i Teglværkskanten, så man skal skynde sig, hvis man skal have en af de sidste i anden etape. Her vil det være en rigtig god idé at kigge forbi på søndag.

Bygherren inviterer nemlig alle, der er interesseret i de sidste lejeboliger, til årets sidste Åbent Hus på søndag den 19. december kl. 13-13.30 i prøveboligen på Stendraget 1, Hedehusene.

Alle, der indgår lejekontrakt om en bolig i anden etape, inviteres desuden til et online beboermøde den 18. januar 2022.

Tæt på 2.000 beboere

Der har været fuld fart på udbygningen af Nærheden, siden de første beboere flyttede ind i 2018. Indflytningen i Teglværkskanten betyder, at tæt på 2.000 beboere nu kan gå julen i møde i den nye bydel.

Fuldt udbygget kan NærHeden rumme mellem 7.000 og 8.000 indbyggere.

ÅBENT HUS: Man kan læse mere om Teglværkskanten og tilmelde sig Åbent Hus på projektets hjemmeside.

  • Teglværkskanten 2