Plushusene

139 lejeboliger i et moderne bofællesskab på tværs af generationer
Fælleshus Årstiderne Arkitekter 05.2020 Close Up

Plushusene er fremtidens bofællesskabskoncept, hvor børnefamilier og aktive voksne 55+ bor til leje hver for sig i moderne, vedligeholdelsesfri rækkehuse eller lejligheder med adgang til fællesfaciliteter.

Det absolutte samlingspunkt er et stort fælleshus. I NærHeden har fælleshuset spisesal til fællesspisning og madklubber, hyggelounge, børnehule, boldspilsrum, fitness, atelier, værksted og gæsteværelser.

Mellem husene etableres grønne leverum med opholdszoner, nyttehave, frugttræer, orangeri og  legeplads. For fællesarealerne inde som ude gælder det, at de indrettes med fokus på at skabe møder på tværs af beboerne.

En fast tilknyttet vært hjælper med at udvikle fællesaktiviteter, støtter beboerudviklede initiativer og organiserer events, som passer til beboernes interesser. Der vil desuden være mulighed for tilkøb af service som for eksempel rengøring og vinduespudsning via stedets vicevært.

Plushusene består af 139 boliger fordelt på rækkehuse og punkthuse. I rækkehusene kan man enten bo i 1-plans rækkehuse eller i 2-plans rækkehuse. Boligerne har 3-4 værelser og er på 61- 116 kvm.

De første beboere flyttede ind i efteråret 2020.

Plushusene Legeplads A3 Opdateret Let

Information og ansøgning

Plushusene har ikke en “først-til-mølle”-venteliste men sammensætter beboermixet ud fra de interesseredes ansøgninger. Læs om processen og book en boligfremvisning eller et telefonmøde. 

Fælleshuset Det Store Plus Uden Akivitetsliste (002)
Plushusene3
Kontakt mægler
www.plushusene.dk info@plushusene.dk 7560 2010
Hvor finder jeg