Birken

Birken Ext A01

Birken er det første boligbyggeri i Søkvarteret. Her kan du vælge mellem 217 spritnye lejeboliger på 2-5 værelser fra 53-111 kvm. Opført og indrettet i overensstemmelse med tidens krav om bæredygtighed.

Du får dit eget private udeareal på en fin altan eller egen terrasse i stueetagen. Og der er altid liv og aktivitet på fællesarealerne, hvor du finder både legepladser, udekøkken, nyttehave og flot, stort orangeri.

Desuden er der adgang til aflukket parkeringskælder.

De første 121 lejligheder står klar til indflytning 1. november 2022, mens de resterende 96 lejligheder kan indflyttes fra den 1. januar 2023.

Søkvarteret Beskåret

En del af Søkvarteret

Søkvarteret, som Birken er en del af, udgør hele den østlige del af Nærheden med ca. 1.600 boliger. Der vil være både rækkehuse og lejligheder - og både ejer- og lejeboliger.

Natur og fællesskab bliver fællesnævner for det nye kvarter, som bliver bundet sammen med det øvrige Nærheden via Søruten - en naturpræget forlængelse af Loopet med fællesfunktioner som daginstitution, kontorfællesskab, lege og træningspladser m.m.

Home Logo Kvadrat
home Sydhavnen & Projektsalg
Christopher Egerod Ejendomsmægler birken@home.dk 33 33 03 05

Er du interesseret?

home Sydhavnen & Projektsalg står for udlejningen af boligerne i Birken. Du kan skrive dig op til en bolig og kontakte på birken.nu.

Skriv dig op!