Kastanje Rækkerne

21 rækkehuse til salg ved Sejlbjerg Mose
Kastanje Rækkerne Landskab

I Kastanje Rækkerne er der kræset for detaljerne, og rækkehusene er inspireret af det naturlige landskab, som genspejles i arkitekturen og materialevalget. Rækkehusene er opført med fokus på den moderne familie med høj kvalitet, stilrent design og optimale lysforhold. Kastanje Rækkerne er en del af Søkvarteret og grænser op til det smukke naturområde Sejlbjerg Mose.

Rækkehusene er bygget i 2- og 3-plan med køkken og ophold i stueetagen, hvor der er adgang til egen have med terrasse. Rækkehusene i 3 plan har desuden en stor tagterrasse.

Du får samtidigt både indkøb, skole, offentlig transport og legeaftaler tæt på hjemmet.

Kastanje Rækkerne er opført af FB Gruppen, der står bag udviklingen af hele Søkvarteret. Rækkehusene sælges af FB Gruppen.

For mere information kan du kontakte salgschef Ann-Beth Senger.

Kontakt FB Gruppen
Soekvarteret Logo Kontakt
Ann-Beth Senger
Salgschef kastanjeraekkerne@fbgruppen.dk 30 46 48 89
Søkvarteret Beskåret

En del af Søkvarteret

Søkvarteret, som Kastanje Rækkerne er en del af, udgør hele den østlige del af Nærheden med ca. 1.800 boliger. Der vil være både rækkehuse og lejligheder - og både ejer- og lejeboliger.

Natur og fællesskab bliver fællesnævner for det nye kvarter, som bliver bundet sammen med det øvrige Nærheden via Søruten - en naturpræget forlængelse af Loopet med fællesfunktioner som daginstitution, kontorfællesskab, lege og træningspladser m.m.

Hvor finder jeg