Pakkepost

  • Kampagne Cykel Banner
I samarbejde med RENZ er der for bebeoere i Nærheden opsat et myRENZbox pakkepostanlæg på adressen Kongelysvej 2 (på gavlen mod Urtehaven).
Med det nye myRENZbox pakkepostanlæg kan beboere i Nærheden modtage og sende pakker via PostNord. Benyttelse af anlægget er på eget ansvar.
 
Afhentning af pakker 
Du bestiller pakker og betaler på nettet som du plejer.

Herefter vil PostNord aflevere dine pakker i myRENZbox pakkepostanlæg på Kongelysvej 2. Når du handler på nettet, skal du blot oplyse din privatadresse som leveringsadresse, som du plejer, og dine pakker bliver leveret i pakkepostanlægget. Når en pakke ligger klar til dig, vil du modtage en e-mail. Du henter pakken ved at holde din personlige brik fra Renz foran displayet på pakkepostanlægget eller med myRENZbox app, som du gratis kan downloade.

Husk at hente din pakke – så er der plads til nye pakker.

 

Forsendelse af pakker 

Du kan også sende pakker med PostNord fra pakkepostanlægget. Har du en forudbetalt returlabel fra en netbutik eller har købt en på PostNords hjemmeside, kan din pakke blive afhentet direkte fra myRENZbox pakkepostanlæg.

Har du spørgsmål vedrørende dit nye pakkepostanlæg, er du velkommen til at ringe til 2674 6022. Du er også velkommen til at dele dine erfaringer, ris og ros på support@pakkepostkasser.com.

Bliv bruger af myRENZbox

Pakkeboksen på Kongelysvej er forbeholdt beboere i Nærheden.

Du opretter dig ved at sende følgende oplysninger til: finn.mikkelsen@renzgroup.dk  mrk. Nærheden

Fornavn:

Efternavn:

Adresse:

Post nr.

By:

E-mail:

Mobil nr.:

App: App

Bemærk: Hvis du ønsker at bruge myRENZ App’en på din smartphone; skal du huske at downloade den.

Brikken som du skal anvende til pakkeanlægget, vil blive leveret i din postkasse.

Når du er tilmeldt myRENZbox

Når du har tilmeldt dig myRENZbox, vil pakkerne altid blive leveret i pakkeanlægget. Kun pakker som kræver kvittering ved udlevering, vil blive bragt til døren. Er man ikke hjemme, vil disse pakker blive leveret til nærmeste udleveringssted, så man ved afhentning kan kvittere for modtagelse.

Download vejledning til pakkepostanlægget her