Delebil

 • Letsgo
Beboere i Nærheden kan få gratis indmeldelse og gratis Plus medlemskab af delebilsordningen LetsGo frem til udgangen af 2021.

Når du bor i Nærheden, er der et nemt, billigt og bæredygtigt alternativ til at eje egen bil. Beboere med adresse i Nærheden kan nemlig få et gratis Plus Medlemskab af delebilsordningen LetsGo (normalpris 465 kr. pr. måned) samt slippe for at betale indmeldelsesgebyr.

Tilbuddet gælder alle husstande og løber frem til udgangen af 2021.

Om tilbuddet

 • Tilbuddet gælder alle beboere med adresse i Nærheden
 • Fuld adgang til alle LetsGo’s delebiler, bl.a. to stationcars ved Kongelysvej 2
 • Gratis månedligt Plus medlemskab og forsikring (normalpris 465 kr. pr. måned)
 • Prisen pr. time er 40 kr. Prisen inkluderer alle de km du kører, benzin, fuld selvrisiko forsikring, vejhjælp, service og vedligehold (pris gælder fra 7.4.21).
 • Døgnpris: 510 kr. Inkluderer 150 km pr. døgn. Det 7. døgn er gratis (pris gælder fra 7.4.21).
 • Adgang til alle LetsGo’s andre 270 biler fordelt i Roskilde, København, Odense og Aarhus.
 • Mulighed for at leje bil i 1-4 uger gennem Europcar til en fordelagtig pris.
 • Reservationsgebyr på 0 kr.
 • Gratis Plus medlemskab for alle tilmeldte i husstanden.
 • Tilbuddet løber fra januar 2020 til udgangen af 2021. Fra og med 2022 kan der tegnes medlemskab på almindelige vilkår.

Priseksempler:

 • Tur til Gilleleje på 5 timer: 200 kr.
 • Weekend i Odense: 1.020 kr. (uden broafgift).

OBS: Din deltagelse bidrager til forskning i nye former for bæredygtig transport. Ved at benytte tilbuddet giver du derfor tilsagn til at en forsker fra Aalborg eller Roskilde Universitet må kontakte dig for et interview samt at LetsGo må dele dine data med Aalborg og Roskilde Universitet. Se mere nederst på denne side.

Tilmelding

Tilmelding sker på LetsGo’s hjemmeside: https://booking.letsgo.dk/da/onboarding/signup/

Brug rabatkoden nærheden ved tilmelding. Alle i husstanden over 23 år skal blot registrere sig med deres kørekort. Husk, at du skal vælge Plus medlemskabet, når du klikker på tilmeldingslinket.

Kontakt Christian Rohmann på cr@letsgo.dk for yderligere oplysninger vedr. tilbud.

Om forskningsprojektet SIMS

Delebilstilbuddet er en del af forskningsprojektet ”Sustainable Innovative Mobility Solutions” (SIMS), som er støttet af Innovationsfonden. Sammen med en bred vifte af partnere og brugere skal projektet bidrage med viden om udviklingen af fremtidens bæredygtige og smarte transportsystem. Projektet skal afprøve alternative løsninger til privatbilen i tre udvalgte byområder, herunder Nærheden. De to andre områder er Folehaven og Nordhavn. Målet med de nye transportløsninger er at sikre renere byer, flere mødesteder, mindre trængsel og støj samt reduceret klimabelastning.

Dataindsamlingen gennemføres af forskere fra Aalborg Universitet og Roskilde Universitet i samarbejde med NærHeden P/S og transportudbydere.

Tilladelse til dataindsamling

Når du benytter dig af ovenstående tilbud, giver du samtidig tilladelse til at en forsker fra Roskilde eller Aalborg Universitet må kontakte dig med spørgsmål angående dine erfaringer med LetsGo. Samtidig giver du tilsagn til at LetsGo må dele deres data om din brug af deres ordninger med forskere fra Roskilde og Aalborg Universitet. Dine data vil blive anonymiseret og behandlet fuldt fortroligt af Roskilde og Aalborg Universitet og alene som del af forskningsprojektet SIMS.

Du kan kontakte projektleder Toke Haunstrup Bach Christensen, Aalborg Universitet København thc@build.aau.dk, for mere information om projektet.