Beboerinfo

Her kan du registrere dig som beboer i Nærheden og modtage information om beboermøder, beboerfaciliter, byggearbejde, arrangementer mv.

Beboerinfo er for alle, der bor i Nærheden samt alle, der har købt eller lejet en bolig i Nærheden, som de endnu ikke er flyttet ind i.

Når du er registreret som beboer i Nærheden, vil du modtage relevant information om beboermøder, beboerfaciliter, byggearbejde, arrangementer mv. Hvis du ikke registrerer dig som beboer, kan NærHeden P/S ikke videregive disse informationer direkte til dig.

Til alle kommende beboere: Husk, at det er din adresse i Nærheden, du skal registrere. Også selv om du ikke er flyttet ind i din nye bolig endnu. 

Privatlivspolitik: Når du registrerer dig som beboer med dit navn, adresse og e-mail giver du NærHeden P/S lov til at opbevare disse informationer og kontakte dig med relevant information. Vi opbevarer dine personoplysninger elektronisk i et eksternt udsendelsessystem, hvor vi har aftale om datasikkerhed. Vi videregiver ikke dine personoplysninger. Du kan til en hver tid afmelde dig ved at klikke "afmeld" i de nyheder, du modtager fra os. Herefter sletter vi dine data. Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke persondata vi har om dig, hvad de benyttes til, og hvor de opbevares.