Kom til åbent hus i Nærheden

Søndag den 10. september kan hele familien få en smagsprøve på Nærheden og de boliger, der lige nu er til salg i den nye bydel.

Hvis man går og drømmer om en ny bolig tæt på København og tæt på naturen, kunne det være en ide at kigge forbi den nye bydel Nærheden søndag den 10. september.

 

Åbent hus arrangementet begynder kl. 12 med en kort guidet vandring med start fra Springcenter Nærheden få hundrede meter fra Hedehusene Station. Turen fører blandt andet forbi boligbyggerierne Solrækkerne og Green Gar-den, gennem et fredet naturområde og op i et udsigtstårn, hvor man kan se, hvor Nærhedens kommende skole skal bygges. Herefter står Gorm Wisweh fra Gorm’s Pizza klar med smagsprøver i Nærhedens byhave og til slut er der kaffe, is og underholdning i børnehøjde i salgspavillonerne for de nye boliger.

”Alle er velkomne - både dem, der aktivt søger bolig, og dem, som bare ger-ne vil vide mere om Nærheden. Vi glæder os til at vise rundt og fortælle om området og planerne for den videre udvikling, ” siger direktør i byudviklings-selskabet NærHeden P/S Ole Møller, der sammen med sine medarbejdere vil guide byvandringen.

Se det fulde program for dagen her

Tæt på København, naturen, skolen – og hinanden
Nærheden ligger ved Hedehusene Station 20 minutter med tog fra Købe-havns Hovedbanegård. Midt i den nye bydel ligger det fredede naturområde Sejlbjerg Mose og lige uden for Nærheden finder man Naturpark Hedeland med skibakke, løbe- og cykelruter, rideklubber, golf og meget mere.

Den nye bydel udvikles med vægt på at skabe gode mødesteder og rammer for et nemt hverdagsliv, hvor det hele er ’lige i nærheden’. Allerede inden de første beboere er flyttet ind, er der etableret byhave, fælleslokaler og delebil-ordning – og i 2021 åbner en helt ny skole med tilhørende fællesfaciliteter for beboerne.

Læs mere om den nye skole, som udvikles i samarbejde med LEGO Education her

De første beboere flytter ind i Nærheden i foråret 2018.

Rækkehuse, kædehuse og lejligheder bygges nu
Boligbyggerierne Solrækkerne og Green Garden Nærheden udgør tilsammen de første 196 boliger i Nærheden. Solrækkerne består af rækkehuse i ét og to plan, mens Green Garden opføres som et mix af fritliggende kædehuse og lejligheder med elevator og altan. Begge projekter er under anlæg og forventes klar til indflytning i 2018. På sigt skal der bygges cirka 3000 boliger i den nye bydel.

Åbent hus arrangeres i samarbejde med 2E Bolig Projektsalg og MT Højgaard

Se TV2 Lorrys indslag om Nærheden her